contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Publications

卫生服务提供体系创新:公立医院法人化 (中文版)

Future Health Systems

Precker, A. et al. (2011) 卫生服务提供体系创新:公立医院法人化  (中文版). 北京中国人民大学出版社.

 

《卫生服务提供体系创新:公立医院法人化》系世界银行经济学家对多个发达国家(地区)和发展中国家(地区)的公立医院改革进行研究的一项成果。《卫生服务提供体系创新:公立医院法人化》清晰地提出了公立医院的改革目的,阐述了其改革的理论基础,提出了分析、评价公立医院改革的基本框架。强调只有外部环境和内部治理的制度安排相互作用和协调一致,公立医院的改革才能成功。《卫生服务提供体系创新:公立医院法人化》利用原苏东地区和拉丁美洲地区的综述及九个国家(地区)案例研究的数据,对公立医院组织变革的全球经验进行了比较分析。作者通过系统、翔实的资料和深入的分析向读者展示了英国、新西兰、澳大利亚、中国香港、马来西亚、新加坡、突尼斯、印度尼西亚和厄瓜多尔等九个国家(地区)的公立医院改革的鲜活案例。《卫生服务提供体系创新:公立医院法人化》对公立医院改革的研究者和实践者大有裨益。